ANAK TAK MINAT MATEMATIK SEBAB SELALU DAPAT MARKAH RENDAH?

Kami nak bantu anak anda kuasai Asas Matematik dengan hanya RM30 sahaja.Terhad kepada 30 pelajar!

Kelas Online Asas Matematik

KOAM adalah sesi pembelajaran subjek Matematik secara online yang dikendalikan oleh tutor terlatih dan berpengalaman. Terbukti berkesan membantu pelajar mahir menguasai Asas Matematik dengan cepat. Kelas online ini dijalankan menggunakan aplikasi WhatsApp dan disertai oleh tutor serta tidak lebih daripada 30 pelajar dalam 1 kumpulan.

#SILAPERIKSA

Masalah Pelajar Yang Ibu Bapa Tak Perasan

Tak Kuasai Asas

Macam mana nak melangkah ke topik-topik seterusnya jika asas penting pun belum kuasai? Jika asas pun belum kuat, confirm topik lain pun tak boleh nak kuasai!

Susah Nak Faham

Dah belajar banyak kali benda yang sama pun masih tak boleh faham. Padahal topik tu dah belajar dari awal tahun lepas lagi. Kenapa anak tak faham-faham ni? Nak ajar anak, kita pun buntu dengan syllabus sekarang!

Tak Bertanya

Ha..ini lagi 1 masalah kronik. Tak nak tanya soalan. Kalau dalam kelas langsung tak tanya sebab malu. Malu dengan pelajar lain. Malu dengan cikgu. Apa yang nak dimalukan pun tak tahulah. Lagi haru bila tak tahu nak tanya soalan apa!

Susah Fokus

Kalau belajar mesti fokus dalam 15-30 minit pertama je. Selebihnya digunakan untuk berbual dengan kawan, mengelamun dalam kelas, conteng kertas dan macam-macam lagi.

Cepat Bosan

Anak-anak selalu mengeluh bila kita minta buat latihan dan ulangkaji pelajaran. Kenapa jadi bosan masa belajar? Anak tak minat belajar ke?

Result Mereka Yang Join Kelas Online Asas Matematik

Walaupun sesi persekolahan terhenti seketika sekarang ini ekoran penularan wabak Covid-19, namun ia tidak menghalang kita untuk terus belajar & perbaiki kelemahan dalam pelajaran.

"OK Farra faham cikgu. Terima kasih."

| Anak kepada Tuan Faiz

"Thanks untuk cikgu & team yang menjayakan program ini."

| Penjaga kepada Pelajar

"Perjalanan kelas lancar walaupun dilakukan secara online. Tutor sangat komited dan akan update progress student. Communication antara tenaga pengajar selalu ada antara penjaga/student. TQ Ibnusina."

| Puan Dayang

"Waalaikumussalam setakat ini bagus 5 stars."

| Puan Saera

Perhatian Kepada Yang Ada Anak Darjah 4 - 6 !

Pastikan anda tak terlepas promosi ini. Tempat terhad untuk 30 orang sahaja.

Hari
Jam
Minit
Saat

Tempah Tempat Sekarang! Terhad 30 Pelajar Sahaja.

Puan Wani

Puan Fatin

Frequently Asked Question

Untuk makluman,

  1. Tutor kami akan mengajar secara online.
  2. Dijalankan secara online melalui WhatsApp.
  3. Tutor akan mengajar dengan menggunakan video.

Terbuka kepada pelajar darjah 4 hingga 6 sahaja.

Ya, anak anda pastinya boleh faham dan praktikkan apa yang tutor ajar asalkan anak anda ikut 100% apa yang mereka ajar.

Tutor profesional adalah dari kalangan yang berpengalaman & terlatih.

Maksimum 1 kumpulan/kelas tidak lebih daripada 30 orang.

Ikuti Kami

IBNU SINA TRAINING AND CONSULTANCY (KT0385185-W)

© 2020 Ibnusina Tuition. Hak Cipta Terpelihara.

Scroll to Top