Header-STRIKE!

BUAT PERSEDIAAN SILIBUS TAHUN 2020

Tuisyen STRIKE! November hingga Disember 2019 sahaja!

Kejap je dah masuk bulan Nov.. Bulan depan dah Dis.. Pejam celik tiba-tiba dah tahun depan. Ibu ayah jangan bertangguh lagi jika nak prestasi belajar anak berada di tahap terbaik pada tahun depan! Tak perlu tunggu masuk tahun 2020 baru nak buat revision. JOM MULA DARI SEKARANG!

PELAJAR YANG IBU BAPA TAK PERASAN

TAK KUASAI ASAS

Macam mana nak melangkah ke topik-topik seterusnya jika asas penting pun belum kuasai? Ada banyak sangat yang tutor perlu cover jika anak-anak masih belum mahir asas. Jika asas pun belum kuat, confirm topik lain pun tak boleh nak kuasai!

SUSAH NAK FAHAM

Dah belajar banyak kali benda yang sama pun masih takboleh faham. Padahal topik tu dah belajar dari awal tahun lepas lagi. Kenapa anak tak faham-faham ni? Nak ajar anak, kita pun buntu dengan silibus sekarang!

TAK BERTANYA

Ha..ini lagi 1 masalah kronik. Tak nak tanya soalan. Kalau dalam kelas langsung tak tanya sebab malu. Malu dengan pelajar lain. Malu dengan cikgu. Apa yang nak dimalukan pun tak tahulah. Lagi haru bila tak tahu nak tanya soalan apa!

SUSAH FOKUS

Kalau belajar mesti fokus dalam 15-30 minit pertama je. Selebihnya digunakan untuk berbual dengan kawan, mengelamun dalam kelas, conteng kertas dan macam-macam lagi perkara tak berfaedah. Kenapa susah sangat nak fokus? Lama sangat ke nak habiskan 1 sesi tu? Kami ada caranya nak bagi sentiasa fokus!

CEPAT BOSAN

Anak-anak selalu mengeluh bila kita minta buat latihan dan ulangkaji pelajaran. Susah sangat nak ikut jadual bila belajar sendiri di rumah. Kenapa jadi bosan masa belajar? Anak tak minat belajar ke? Nak kami bagi anak seronok masa belajar?

TAK TAHU TEKNIK JAWAB SOALAN

Pelajar masih belum didedahkan dengan teknik jawab soalan yang betul? Tak tahu nak tetapkan masa berapa minit untuk setiap soalan? Keyword untuk setiap soalan pun masih tak dapat nak kenalpasti sedangkan bila tahu keyword, sangat mudah nak tahu kehendak soalan. Ini kami boleh bantu!

KERING IDEA MASA JAWAB EXAM

Masa belajar memang faham tapi masa nak jawab exam terus kering idea. Macam mana nak bagi idea mencurah-curah masa jawab exam? Kenapa susah sangat nak dapatkan point2 jawab soalan? Anda nak bantu anak tapi anda pun kurang jelas dengan format terkini? Takpe biar kami bantu.

IBNUSINA TUISYEN 1-TO-1 DI RUMAH

Tuisyen Di Rumah - TDR bakal 'UP'kan prestasi pelajaran
anak anda yang selama ini merosot atau susah nak meningkat kerana
tak dapat perhatian & bimbingan 100% semasa belajar.

0
Pelajar Telah Kami Bantu
0
Tenaga Pengajar
0
Tahun Pengalaman

SIAPA YANG BOLEH BANTU ANAK ANDA?

Cikgu mengajar tuisyen di rumah.

PENGALAMAN

TUTOR IBNUSINA merupakan tutor yang mempunyai pengalaman mengajar sama ada di sekolah, pusat tuisyen mahupun tuisyen di rumah. Ada yang lebih dari 5 tahun pengalaman mengajar. Kebanyakan tutor kami telah mengajar lebih dari seorang klien dan telah mengajar di beberapa tempat.

LULUS INTERVIEW

Kami bukan pass job kepada sembarangan orang ye. Hanya mereka yang lulus temuduga dengan IBNUSINA sahaja yang layak mengajar dan mengambil job dari klien-klien kami. Kami sangat menitikberatkan kualiti tutor dan hasil yang ingin dicapai.

MENGIKUT SILIBUS & FORMAT TERKINI

Mak ayah jangan risau! IBNUSINA mewajibkan tutor-tutor kami untuk tahu dan hadam silibus & format terkini pembelajaran.

APA KATA MEREKA YANG DAH MENCUBA

LAGI TESTIMONI TUISYEN DI RUMAH

PERCUMA PENDAFTARAN JIKA ANDA DAFTAR SEKARANG!

Klik butang di bawah untuk daftar
mengikut negeri tempat tinggal anda.

PROMOSI AKAN TAMAT TAK LAMA LAGI!

Pastikan anda tak terlepas penjimatan ini.

Hari
Jam
Minit
Saat
Scroll to top